icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over de Vakschool

Je hebt misschien gekozen om timmerman te worden, of elektriciƫn. En je werkt al bij een van de bedrijven van VolkerWessels of je overweegt om bij ons te solliciteren. Of misschien ben je nog niet zo ver en ben je nog met school bezig en zoek je naar een baan waarin je je talenten kwijt kunt. In alle gevallen is het goed om even verder te lezen zodat je weet wat de VolkerWessels Vakschool voor je kan betekenen.

Weg met de schoolbanken?

Sommige mensen vinden het heerlijk om hele dagen met hun neus in de boeken te zitten, anderen gaan liever direct met hun handen aan de slag en zien juist op tegen de vele uren in de schoolbanken. Wat jouw leerstijl ook is, het is goed om te weten dat al onze opleidingen en cursussen naadloos aansluiten bij de praktijk en het vak waarvoor je zelf hebt gekozen.

Werken en leren

De Vakschool van VolkerWessels is opgezet volgens het BBL-principe. Je werkt 4 dagen in de week en gaat 1 dag naar school. Ook die schooldag krijg je gewoon salaris. Is het niet handig omdat je van (te) ver naar Schoonebeek moet komen, dan passen we dat schema aan zodat het voor jou goed past. Want jij staat centraal bij VolkerWessels, je hele carrière lang. Voor alle duidelijkheid: de Vakschool is er alleen voor medewerkers van VolkerWessels (of een van de werkmaatschappijen). Werk je nog niet bij ons, dan nodigen we je bij deze uit om onze vacatures te bekijken.